Valitse ajoneuvo
Valitse ajoneuvo listasta
Etsi tuotteista

BMW ja MINI -autoihin koodaamalla lisäominaisuuksia

Olemme keränneet alle yleisimpiä koodauksia BMW ja MINI -autoihin, joita meiltä kysytään. Näiden lisäksi pystymme tekemään monenlaisia muitakin muutoksia, niistä kannattaa olla meihin yhteydessä. Alla olevat koodaukset onnistuvat periaatteessa kaikkiin F-sarjalaisiin. I-sarjalaisten, sekä G-sarjalaisten ja MINI -autojen kanssa pystymme kanssa tekemään valikoidusti kyseisiä muutoksia.

Digitaalinen nopeusnäyttö
Valikoituihin BMW-malleihin on mahdollista koodaamalla saada näkyviin digitaalinen nopeusnäyttö mittaristossa. Tämä on kätevä lisäominaisuus, jos haluat katsoa autosi nopeutta digitaalisina numeroina mittaristossa.

 

Rengaspainevalvonta
BMW-malleihin joissa on käytössä elektroninen rengaspainevalvonta, voidaan saada iDriveen näkymään itse rengaspaine, renkaiden lämpötila (jos rengaspaine on jo näkyvissä), tai vaihtoehtoisesti kytkeä valvonta kokonaan pois. Esimerkkinä tapauksessa jossa halutaan kytkä rengaspainevalvonta pois on talvivanteiden alle laitto, joiden venttiileissä ei ole anturia. Rengaspaineen ja lämpötilan näkyminen iDrivessä on mukava lisäominaisuus, joka voidaan koodata näkyviin, kunhan autossa on elektroninen rengaspainevalvonta.

 

Sport automaattivaihteisto / Sport+ moodi (Launch Control, rattivaihteet)
Moniin BMW-malleihin joissa on tavallinen automaattivaihteisto Sport/Comfort valintakytkimellä on mahdollista koodata siihen Sport+ -moodi. Tämä koodaus tuo mukanaan nopeammat vaihteen vaihdot, sekä korkeammallla kierrosluvulla vaihteen vaihdon. Lisäoptioina voimme koodata autoonne launch controllin ja/tai asentaa rattivaihteet. Automaatin launch control toimii siten, että se nostaa kierrokset määrättyyn tasoon, kun pitää kaasun ja jarrun pohjassa samaan aikaan ja BMW lähtee liikkeelle jarrupolkimen nostamalla. Rattivaihteiden asennuksen jälkeen pystyt vaihtamaan rattiin asennetuista läpistä vaihteita. Rattivaihteiden asentaminen vaatii uuden ratin tai vanhan muokkaamista sopivaksi läppien asentamista varten.

 

 

Video in Motion
Video in Motion tuo BMW:si uuden ulottuvuuden, kun pystyt toistamaan elokuvia matkustajille suoraan iDriven näytöltä ajaessasi. Aktivoidessamme Video in Motion ominaisuuden käyttöön, pystyt toistamaan videoita matkustajille suoraan DVD-levyltä. Muita lisäominaisuuksia ovat TV-ominaisuus, viestit, online-sisältö, sekä Bluetooth-parinmuodostus ajaessa, jos ne ovat jo saatavilla autossasi.

Huomioithan, että tämä lisäominaisuudet ajaessa -koodaus ei lisää sinulle uusia ominaisuuksia mitä sinulla jo ei ole kun auto on pysäköitynä. Tämä koodaus voidaan toteuttaa vain BMW autoihin, joissa pystyy toistamaan videoita auton ollessa pysäköitynä.

 

Olisitko kiinnostunut kuulemaan mitä voimme sinun BMW tai MINI -autoosi tehdä? Onko sinulla jo mielessä jonkin ominaisuuden koodaus / pois koodaus?

Voit täyttää yhteydenottolomakkeen klikkaamalla tästä

tai sitten vaihtoehtoisesti

Ota yhteyttä BMW ja MINI Huoltoon
huolto@schmiedmann.fi
P:09 4255 1255
Schmiedmann Suomi
Uutistie 7,
01770 Vantaa
P:09 4255 1255

 

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States