Valitse ajoneuvo
Valitse ajoneuvo listasta
Etsi tuotteista

Tietoa Powerflex puslista

EPTG Ltd (European Polyurethane Technologies Group) on perustettu Isossa-Britanniassa vuonna 1996. Yrityksellä on laaja osaaminen autojen alustoista ja jousituksesta. Näiden yhdistäminen kehittyneisiin polyuretaani valmistustekniikoihin johti laajaan valikoimaan autojen polyuretaani komponentteja, jotka tunnetaan nykyään maailmanlaajuisesti nimellä POWERFLEX.  Yritys toimii itsenäisessä tehtaassa ja valmistaa tuotteensa itse.

Miksi Powerflex puslat?

Auton alustarakenteissa käytettävät liitokset / puslat valmistetaan alunperin kumiseoksesta. Kumiseos sisältää luonnonmateriaaleja, jotka heikkenevät iän myötä. Tämän johdosta niistä  tulee pehmeämpiä ja taipuisampia. Näin ollen autosta tulee heikommin hallittava. Tämä saattaa näkyä ei toivottuna käytöksenä esimerkiksi jarrutuksen, kiihdytyksen tai kaarreajon aikana. Myös renkaat voivat kulua nopeammin.

Suunnittelemalla polyuretaaniseos oikein, puslista voidaan tehdä 25-30 % jäykempiä kuin uusista kumipuslista, mutta melunvaimennusominaisuudet säilyvät samana. Ne myös parantavat auton hallintaa poistamalla ylimääräistä joustoa.

Valikoima

Road series -  tiekäyttöön

Road-sarjan puslat parantavat autosi hallintaa ja suorituskykyä poistamalla ylimääräistä joustoa. Tämä tarkoittaa, että renkailla on parempi kontakti tiehen ja näin sekä turvallisuus että suorituskyky paranevat. 

Black Series - tie- ja ratakäyttöön

Black-sarjan puslat on valmistettu Black 95 Shore A-seoksesta, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hallinnan alustan geometriaan. Tämä seos voi kestää kuormitusta jopa 80% paremmin kuin tavallinen kumi ja on 25% jäykempi kuin Road-sarjan materiaali.

Heritage Collection - Klassikoihin ja restaurointiin - tiekäyttöön

Heritage Collection sarjan puslat valmistetaan materiaaleista jotka ovat ominaisuuksiltaan “tiehenkisiä”. Puslat ovat tummanharmaita säilyttäen näin alkuperäisen ulkonäön restauroitavissa autoissa, tarjoten kuitenkin kaikki polyuretaaniseoksen edut, kuten suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Materiaalit

Materiaalit ovat värikoodattuja tehden ne näin helposti tunnistettaviksi.

Punainen 65A – Käytetään pakoputkien ja diesel moottoreiden kannakkeiden kiinnikkeissä.

Keltainen 70A –  Yleisesti käytössä moottorin tukikumeissa, perän ja korin puslissa tai paikoissa joissa on paljon liikettä ja tarvitaan vaimennusta.

Violetti 80A – Yleisin materiaali.. Tämä tarjoaa oikean sekoituksen suorituskykyä ja mukavuutta.

Musta 95A – Kovin materiaali. Tätä käytetään pääsääntöisesti Black-sarjassa, mutta myös niissä Road-sarjan puslissa, joihin kohdistuu kova kuormitus. 

 

 

Harmaa* - Käytetään Heritage Collection-sarjassa. Puslan ominaisuudet voivat olla mitkä tahansa yllä mainituista, mutta se on aina vastaava kuin Road-sarjan pusla. Ainoastaan väri on harmaa ulkonäön takia. Eli jos Road-sarjassa käytetään violettia 80A materiaalia, niin Heritage-sarjassa se on Harmaa 80A.

Road- ja Heritage sarjoissa voidaan käyttää kaikkia neljää materiaalia. Kehitysvaiheessa testataan, että mitä vaatimuksia on vahvuudelle ja joustavuudelle ja päätös materiaalista tehdään sen perusteella.

 

 

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States