Valitse sinun autosi
SELAA KORIMALLEITTAIN
Valitse auto listasta
Etsi tuotteista

Etsimme kylän kovinta BMW-mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

Schmiedmann on Suomessa yli 10 vuotta varmistanut ajamisen ilon BMW & MINI -autoille. Saisit duunisi puolesta hoitaa BMW & MINI -autojen huoltoja, korjauksia, lisävarusteluita, sekä vianmäärityksiä.


Edellytämme meidän mekaanikoilta

 

Pystyt hoitamaan hommasi kunnialla mikäli sinulla on autoalan ammatillista osaamista ja kokemusta (BMW), sekä alan teknistä koulutusta. BMW ISTA/D, ISTA/P ja Autologic® BMW-testerikokemus katsotaan eduksi.

On hienoa jos osaat käyttää tietokonetta pelaamiseen, meillä joutuu käyttämään erilaisia tietokoneohjelmia myös työntekoon. Suuntavilkkujen toiminnan ymmärtäminen katsottaisiin eduksi. Toivomme ettei vaihteisto ole sinulle jokin mystinen laatikko, sillä arvostamme suuresti mikäli ymmärrät nykyaikaisten vaihteistojen toimintaperiaatteet ja niiden korjauksen.


Tarjoamme meidän tekijöille


Vakituisen ja haastavan duunin, viimeistä huutoa olevat työvälineet ja erikoistyökalut, sekä kunnollisen palkan. Vaadimme ja luomme olosuhteet työntekijöidemme jatkuvalle oppimiselle ja ammattitaidon kehittymiselle, jotta saavutamme yhdessä alan kovimman maineen.


Hakuohjeet ja lisätiedot

 

Jos kiinnostuit tarjolla olevasta pestistä, niin lähetä rohkeasti sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen hakemus@schmiedmann.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö (se joka toivoo, jota kuunnellaan)
Jussi Rahkama p. 050 576 3434 / jussir@schmiedmann.fi

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Uutistie 7, 01770 Vantaa.
Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään, kun löydämme meille sopivan tekijän.
Työ on kokoaikainen, 37,5h / viikko.

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States