Valitse ajoneuvo
Valitse ajoneuvo listasta
Etsi tuotteista

TAKUUEHDOT – KÄYTETYT TUOTTEET

Myönnämme kaikille käytetyillä tuotteille 3 kk rajoitetun takuun kaupantekopäivästä lähtien.

Jos tuotteessa havaitaan mainittuna aikana virhe, viallisen tai rikkoontuneen varaosan tilalle annamme vastaavanlaisen osan.

Jos emme pysty korjaamaan viallista tai rikkoutunutta varaosaa tai hankkimaan tilalle vastaavan kuntoista osaa kohtuullisen ajan sisällä (3vkoa), niin palautamme varaosan hinnan.

Takuuvaihdon edellytyksenä on, että varaosa palautetaan meille ja pystymme tunnistamaan varaosan myymäksemme. Myöntämämme takuu edellyttää, että varaosaa ei saa avata ilman lupaamme.

Tarkista toimitettu osa aina huolellisesti ennen asennusta!

Huomioithan, että takuu ei korvaa:

  • Normaalia kulumista, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja.
  • Sähköisiä osia esim. ohjausboxit, ruiskun osat, releet, säätöyksiköt jne. Peruslähtökohta on, että em. sähköisiä osia ei vaihdeta. Toisaalta, jos lähetyspakkaus on avattu, vaihdamme sen vain, mikäli siinä on virhe tai vika, jota ei pystytty toteamaan ilman pakkauksen avaamista.
  • Takuu ei korvaa asennus- eikä muita oheiskustannuksia.

Moottorien, vaihdelaatikoiden, perän tarkeammat takuuehdot:

  • Takuun edellytyksenä on, että, öljyt, suodatin, vesipumppu ja termostaatti vaihdetaan uusiin valmistajan hyväksymiin tuotteisiin. Vuotavat tiivisteet on vaihdettava jo asennusvaiheessa uusiin. Moottorin öljytilan huohotinventtiili on vaihdettava uuteen, ennen moottorin asennusta. Takuu ei korvaa vahinkoa, joka johtuu siitä, että moottori on päästetty ylikuumenemaan!
  • Moottoria käynnistettäessä on varmistuttava, että öljynpaineet nousevat. Tarkista ettei jäähdytysjärjestelmään jää ilmaa, tarkista myös, että jäähdyttimesi jäähdytys teho on riittävä (nesteputkien tukkeumat, ilmakanavien tukkeumat, vuodot, jäähdytyslamellien osittainen puuttuminen, tuulettimen propellin kunto, vapaatuulettimen kunto, vesipumpun kunto). Nestemäärää jäähdytysjärjestelmässä on tarkkailtava aina liikkeelle lähdettäessä, ensimmäisen sadan kilometrin ajan.
  • Takuu ei korvaa vahinkoa, joka johtuu siitä, ettei mainitussa tuotteessa ole ollut riittävästi öljyä!
  • Takuu ei korvaa ylimääräisiä asennuskustannuksia!

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States