Valitse ajoneuvo
Valitse ajoneuvo listasta
Etsi tuotteista

BMW ja MINI varaosat

Alkuperäisten BMW -osien lisäksi meillä on laaja valikoima tarvikevaihtoehtoja, sekä kattava valikoima tuning- ja viritysosia tunnetuilta merkeiltä. Etsit sitten varaosia autoosi tai haluat päivittää ulkonäköä mieleiseksi, kannattaa katsoa meidän valikoima ja ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme! Verkkokauppaamme pääset klikkaamalla ylävalikosta verkkokauppa-osiota.

 

Varaosien lisäksi meillä on kattava valikoima lahjaideoita. Esimerkiksi BMW-lifestyle tuotteet, avaimenperät, termosmukit, vaatteet, palapelit ja lasten lelut löytyvät meiltä - tietysti BMW ja MINI -aiheisina.

 

Huomioithan, että meillä on ”vain” noin 27.000 uutta ja käytettyä osaa verkkokaupassamme näkyvillä 500.000 BMW & MINI -tuotteesta joita saamme hankittua, joten ota yhteyttä, jos et löydä sitä mitä tarvitset! Valitsemalla autosi kirjoittamalla VIN numero tai valitse autosi listasta, niin näet Schmiedmannin koko valikoiman juuri sinun autoosi!

 

Tuotteillemme on tällä hetkellä kaksi eri toimitustapaa:

 

Nouto myymälästä. Voit noutaa tilauksesi Schmiedmann Suomen Vantaan myymälästä (Uutistie 7, 01770 Vantaa).

Lähetämme tuotteet Matkahuollolla.

 

Miten löydän sopivat osat autooni?

Olemme koostaneet sivuillemme ohjeet siihen kuinka ostaa ja löytää tuotteita verkkokaupastamme. Tutustu oppaisiin klikkaamalla alla olevia linkkejä:

 

Tuotteen ostaminen/valitseminen>

Näin ostat verkkokaupasta>

 

 

Mistä löydän BMW-aiheisia lahjaideoita?

Meillä on laaja valikoima erilaisia BMW-aiheisia tuotteita jotka sopivat niin joululahjaksi, kuin muuten annettavaksi tai itselle! Alla listattuna muutamia ideoita, jotka voisivat kiinnostaa jokaista BMW-intoilijaa. Klikkaamalla listasta kiinnostavaa tuoteryhmää, pääset katsomaan kyseisen tuoteryhmän koko valikoiman.


Käytännöllisiä BMW tarvikkeita (avaimenperät, puhelimen kuoret, avainkotelot, lomapakot)
Monenlaisia BMW tarvikkeita (pehmolelut, termosmukit, kahvikupit, metallikyltit, laukut, palapelit)

BMW alkuperäiset Avaimenperät

 

BMW ja MINI -aiheinen sisältö, projektikertomukset, sekä kuvat yhdestä paikasta

Tiesitkö, että olemme julkaisseet BMW ja MINI -aiheisia uutiskirjeitä vuodesta 2013? Vuosien varrelle mahtuu monenlaisia projektiautoja, tuning- ja -styling osien asennuksia, sekä muuta mielenkiintoista BMW-henkistä sisältöä. Jos etsit inspiraatiota tai muuten tietoa styling- ja tuning-mahdollisuuksista, kannattaa katsoa alta lisää!

Lue aikaisempia uutiskirjeitämme klikkaamalla tästä>
Uutiskirjeemme sisältävät sopivassa suhteessa viihdyttävää lukemista, videoita sekä tuotekohtaisia tarjouksia. Kyseisen linkin kautta voit myös tilata uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tuotteista ja tarjouksistamme.

Galleria tehdyistä tuotteiden asennuksista
Meillä on myös koottu galleriaa tehdyistä tuotteiden asennuksista Instagramin ja Facebookin lisäksi verkkosivuille. Jos sinun BMW:si tai MINI:si tarvitsee jotain uutta ja persoonallista muutosta, alla olevista meidän tekemistä projekteista saatat löytää jotain uusia ideoita. Myyntimme ja Huoltomme auttavat sinua mielellään etsimään ja toteuttamaan muutokset, olivat ne sitten pieniä tai suuria.
Tästä pääset projektigalleriaan>

 

Ota sosiaalinen media seurantaan, niin näet uusimmat projektipäivitykset, sekä tuoteuutuudet

Meillä on verkkosivujen lisäksi Facebook- ja Instagram-tilit, jotka kannattaa ottaa seurantaan. Siellä kerromme muunmuassa uusimmista asiakasprojekteistamme, varaosa- ja huoltotarjouksista, sekä päivitämme ajankohtaisia asioita.

Facebook

 

Instagram

 

BMW & MINI mustat munuaiset tuovat uutta ilmettä

Mustilla munuaisilla uutta ilmettä!

Miellyttääkö sinua enemmän kiiltävän mustat vai mattamustat munuaiset? Haluatko ne yksiripaisena vai arvostatko enemmän tuplaripaisten munuaisten M-lookkia? Vai sopiiko BMW:si kenties parhaiten hiilikuituisella kehyksellä ja mustilla rivoilla varustetut munuaiset? Meiltä saat myös alkuperäiset BMW ja BMW Performance -munuaiset.

Valitse autosi listasta tai syötä VIN, niin näet mitä mustanpuhuvia vaihtoehtoja meillä on sinulle tarjota!

Jos etsit mustia munuaisia, niin meiltä saat sellaiset.

Valikoimissamme muunmuassa:

Kiiltävän mustat munuaiset
Mattamustat munuaiset
Kiiltävän mustat munuaiset tuplarivoilla
Mattamustat munuaiset tuplarivoilla
BMW ///M-Performance -munuaiset
BMW alkuperäiset OEM -munuaiset

Siirry tästä selaamaan munuaisia >

Valitse lisäksi autosi listasta, niin näet juuri sinun autoosi sopivat munuaiset.

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States